Hvilken iPhone har det bedste batteri?

På udkig efter en iPhone med ekstra lang batteritid, så få overblikket i vores oversigt over iPhone-modellerne med den bedste batteriydelse.

Det er muligt at få udskiftet batteriet i sin iPhone, hvis det gamle er blevet træt, men er den generelle tilstand slidt på den pågældende iPhone, så kan det give god mening at købe en helt ny iPhone, som erstatning for den gamle iPhone.

I forhold til Android-mobiler har iPhone-batterier traditionelt været mindre. Det er stadigvæk almindeligt, at Android-mobiler har batterier, der er dobbelt så store som dem i visse iPhones, og derfor også kan holde strøm længere.

Der betyder, at skal man have en iPhone med ekstra lang batteritid, der på batterisiden kan matche mange af de nærmeste Android-konkurrenter, så skal man kigge sig godt for for at finde topyderne fra Apple med hensyn til batteriydelse.

iPhone-modellerne med bedste batterilevetid

Når vi skal kigge på, hvilke iPhone-modeller, som holder strøm længst, så tager vi udgangspunkt i de nyeste og dermed mest relevante modeller startende med iPhone 13-serien og sluttende med iPhone 16-serien.

Almindeligt brug af en iPhone

Vores oversigt, over batterilevetid på de oplistede iPhone-modeller tager udgangspunkt, i det, som kan beskrives som almindeligt brug af en iPhone, hvilket svarer til en gennemsnitlig iPhone-ejers brug af sin enhed.

Almindeligt brug af en iPhone omfatter aktiviteter som browsing, brug af sociale medier, telefonopkald og brug af simple apps. Den nøjagtige batteritid kan variere baseret på personlige brugsvaner og indstillinger.

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max er udstyret med et batteri på 4352 mAh, og ved almindeligt brug kan iPhone 13 Pro Max typisk holde strøm i omkring 2 dage og 20 timer (68 timer).

iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro Max er udstyret med et batteri på 4685 mAh, og ved almindeligt brug kan iPhone 16 Pro Max typisk holde strøm i omkring 2 dage og 18 timer (66 timer).

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus er udstyret med et batteri på 4323 mAh, og ved almindeligt brug kan iPhone 14 Plus typisk holde strøm i omkring 2 dage og 15 timer (63 timer).

iPhone 15 Plus

iPhone 15 Plus er udstyret med et batteri på 4383 mAh, og ved almindeligt brug kan iPhone 15 Plus typisk holde strøm i omkring 2 dage og 14 timer (62 timer).

Pro Max-batterikongerne

iPhone 13 Pro Max er sammen med iPhone 16 Pro Max de to ukronede batterikonger fra 13-serien til og med 16-serien af iPhones med en batteritider på henholdsvis 68 og 66 timer. iPhone 13 Pro Max har en startpris på 8.949,00 ifølge PriceRunner, hvor startprisen på iPhone 16 Pro Max begynder ved 11.499,00 kroner ifølge Apples hjemmeside.

Kan man leve med en iPhone-model, der er udkom tilbage i september måned 2021, så er iPhone 13 Pro Mac et rigtig godt køb til pengene med en batteritid på hele 68 timer, da der stadigvæk er tale om en særdeles velfungerende og hurtig iPhone-model med den anmelderroste A15 Bionic-chip.

Er man til det nyeste inden for iPhones, når der kommer hurtighed, bedste kamera, Apple Intelligence og ikke mindst lang batteriydelse, så bør man kigge i retningen af iPhone 16 Pro Max med A18 Pro-chippen, der leverer en solid batteritid på hele 66 timer - et par timers mindre brug på en opladning i forhold til iPhone 13 Pro Max.

Både iPhone 13 Pro Max og iPhone 16 Pro Max kan køre iOS 18.
Nyere Ældre