iOS 18: Planlæg tidspunkt for afsendelse af en iMessage

iOS 18 introducerer "Send senere", som giver brugerne mulighed for at planlægge afsendelsen af en iMessage til et senere tidspunkt eller dato.

Nu kan du ved hjælp af en iPhone med iOS 18 indstille en besked til at blive sendt på et bestemt tidspunkt, f.eks. hvis det er for sent på aftenen til at den skal afsted, så kan du med funktionen "Send Senere" planlægge iMessage-beskeden til at blive afsendt den kommende morgen.

Funktionen fungerer desværre ikke på tværs af mobile operativsystemer, så det er ikke muligt at "time" en besked, hvis modtageren har en Android-smartphone, da funktionen "Send Senere" alene fungerer på og mellem iOS-enheder, der kan modtage og afsende en iMessage.

Afsendelse tidsudskudte beskeder med "Send senere"

Funktionen "Send senere" giver brugeren mulighed for at planlægge en besked til at blive afsendt automatisk på et sendere tidspunkt, hvilket kan være praktisk, hvis man gerne vil undgå at forstyrre nogen, som måske sover, eller hvis det er blevet efter almindelig arbejdstid, eller man ikke ønsker at glemme at sende en besked på en persons fødselsdag

Her er nogle af de vigtigste muligheder med "Send senere" i iOS 18:
  1. Planlægning af beskeder: Brugeren kan skrive en besked selv vælge et tidspunkt for afsendelse af den pågældende iMessage til modtageren.
  2. Nem adgang: Funktionen er let at finde og bruge, når der oprettes en iMessage.
  3. Automatisk afsendelse: Når brugeren har planlagt en iMessage, så sørger brugerens iPhone for automatisk afsendelse af beskeden på det valgte tidspunkt.

Sådan sender man en besked med "Send senere"

For at planlægge automatisk afsendelse af en iMessage-besked med funktionen "Send senere" på en iPhone med iOS 18, skal man følge disse trin:
  1. Åbn appen Beskeder.
  2. Tryk på Ny besked.
  3. Tryk nu på knappen "+ " i forneden i venstre side af tekstfeltet.
  4. Tryk på Mere.
  5. Vælg Send Senere.
  6. Indtast nu en besked.
  7. For at ændre afsendelsestidspunktet så tryk på den blå boble.
  8. Når tidspunktet er valgt, så tryk på den blå vil for at planlægge beskeden.
Beskeder kan planlægges op til 14 dage i forvejen, når man planlægger en iMessage-besked med "Send senere" på iPhone med iOS 18.
Nyere Ældre