Skal du vælge iPhone 16 eller iPhone 16 Pro Max?

Står du lidt ubeslutsomt og ved ikke, om du bør vælge en iPhone 16 eller en iPhone 16 Pro Max, så kan du finde hjælp her.

Spørgsmålet om, hvorvidt du skal gå efter den helt store Pro-model eller ej, er der sikkert mange iPhone-købere, der stiller sig selv. For hvor prisen argumentere for, at du bør gå efter iPhone 16, har du på den anden side processoren, der taler for, at du bør vælge iPhone 16 Pro Max.

Men hvilken model af iPhone 16 er mon den helt rigtige for dig? Vi har gjort det lidt nemmere for dig at vælge, da vi herunder har valgt at fremhæve fordelene ved begge modeller, så du kan se, hvilken der bedst opfylder lige netop dine behov.

Derfor skal du vælge iPhone 16

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at skal vælge iPhone 16 med en startpris på 7.499,00 som din næste iPhone:
  • Lavere pris: Der er omkring 4.000 grunde til, at du bør vælge iPhone 16. For det er så mange penge du sparer, ved at vælge denne fremfor den store iPhone 16 Pro Max udgave.
  • Selfie-kamera: Kameraet på 12MP til selfies og FaceTime byder på de samme funktioner og specifikationer som du finder på iPhone 16 Pro Max.
  • Farvevalg: iPhone 16 fås i hele 5 friske farver, hvor iPhone 16 Pro Max "kun" fås i fire farver.
  • Trådløs opladning: Qi2 trådløs opladning er standard i iPhone 16, lige som det også er i iPhone 16 Pro Max-udgaven.
  • Lettere vægt: Du vil kunne mærke en forskel i lommen, da iPhone 16 med sine 170 gram er hele 57 gram lettere end iPhone 16 Pro Max. 

Derfor skal du vælge iPhone 16 Pro Max

Her er nogle af de mest oplagte grunde til at du skal vælge iPhone 16 Pro Max med en startpris på 11.499,00 som din næste iPhone:
  • Skærm: Vi kan ikke komme uden op, at størrelsen bare betyder noget. Ved at vælge iPhone 16 Pro Max, får du en skræm på 6,9", hvorimod du kun får 6,1" med iPhone 16. Derudover har iPhone 16 Pro Max Altid aktiv-skærm med ProMotion-teknologi, hvilket du ikke får med iPhone 16.
  • Bagsiden: Hvor iPhone 16 er lavet i aluminium med indfarvet glasbagside, som vi også kender det fra de tidligere iPhones, er iPhone 16 Pro Max lavet i titanium med mat glasbagside med struktur.
  • Hurtigere: iPhone 16 Pro Max har den nye og hurtige A18 Pro-chip med 6-core GPU, mens iPhone 16 bruger A18-chip med 5-core GPU.
  • Bedre batterilevetid: Apple har udført en videoafspilningstest på iPhone 16, og den varede 27 timer på en enkelt opladning, hvorimod iPhone 16 Pro Max til sammenligning klarede hele 33 timer i samme test.
  • Bedre kameraer: iPhone 16 Pro Max er blevet udstyret med bedre kamera end iPhone 16. Med Pro Max får du 48 MP Fusion samt 48 MP ultravidvinkel, der giver dig op til 10 x optisk zoom, hvor du med iPhone 16 får 48 MP Fusion samt 12 MP ultravidvinkel med op til 4 x optisk zoom.
  • USB-C: Hvor iPhone 16 understøtter USB 2, understøtter iPhone 16 Pro Max USB 3.
  • Større lagerplads: Lagerpladsen er helt op til 1TB for iPhone 16 Pro Max, hvor den maksimale lagerpladsen er 512GB på iPhone 16.

Skal du købe iPhone 16 eller iPhone 16 Pro Max?

Om iPhone 16 eller den større iPhone 16 Pro Max er det rigtige valg for dig, kommer i bund og grund ned til dine prioriteter samt hvor mange penge du er villige til at kaste efter din næste iPhone. For er du villige til at kaste over elleve tusinde efter Pro Max modellen, får du en iPhone, hvor Apple har oppet sig på kamerasiden samt fremstillet bagsiden i et eksklusivt materiale. Er du mere prisbevidst og har du ønsket om, at din iPhone ikke må veje for meget, kan det være, at iPhone 16 i stedet er en bedre vej at gå. Ligegyldigt hvilken iPhone 16 udgave, du hælder til, så vil du få en iPhone med Apple Intelligence og avancerede kamerafunktioner.
Nyere Ældre